Főoldal >> Termékeink Muni - 79 500 Ft


(Az ár tartalmazza az áfát)


Muni a hold

Hold alakú fali kárpit, vízlepergető, puha tapintású jacquard szövet bevonattal, mely strapabíróságának és különleges, vízlepergető tulajdonságának köszönhetően ideális gyerekágyak kárpitozott fejvégéhez. Az összesen 14, főként pasztel színekből álló kárpit palettából, egyénileg megtervezhető és így minden gyerekszobába jól beilleszthető fali elem. 

Méretei: 

szélesség: 120 cm

magasság: 125 cm

vastagság: 4 cm

(Minden termékünk egyedileg gyártott , ezért színárnyalatban, méretben minimális eltérések előfordulhatnak)

Számlázási adatok

Szállítási adatok

Általános termék leírás

Kárpitozott fali paneljeink alapja nyír rétegelt lemezből, 2cm vastag poliuretanhab szivacsból készülnek, melyek egymáshoz vízbázisú, környezetbarát ragasztóval (gyerekbarát) kerülnek rögzítésre. Ezen rétegek azonban a megfelelő lezárás miatt nem látszódnak, nem hozzáférhető, mivel a fali panel háttakaró szövettel kerül bevonásra. 

A kárpit vízlepergető, puha tapintású jacquard szövet, mely strapabíróságának és különleges, vízlepergető tulajdonságának köszönhetően ideális fiataloknak, vagy kisgyermekes családoknak. Kopásállóság: 35 000 (Martindale)

Felszerelhetősége egyszerű, a csomag részeként rendelkezésre álló fali kampókra tudjuk a formát felakasztani, a panel hátuljába épített akasztógyűrű segítségével. A csomag része a használati útmutató is. 

A fali dekorációhoz rendelhető ágy kétféle méretben kapható, mindegyik kérhető leesésgátlóval és anélkül is. Az ágy és a leesésgátló is kárpitozott, a fali panellel megegyező anyaggal. Megrendeléskor kérjük, hogy a „megjegyzés” rovatban tüntessék fel, hogy a 14 választható kárpit szín közül melyikkel szeretnék az ágy és a leesésátló bevonását. Köszönjük!